In de automotive, grafische industrie en zware industrie wordt er veel gewerkt met olie. Daarbij is veilig en schoon werken heel erg belangrijk. Vaak wordt er gekozen voor wegwerpmaterialen zoals lompen, papier of grit. Hoewel deze wegwerpmaterialen vaak de makkelijkste oplossing lijken, is dit niet het geval. Lompen nemen bijvoorbeeld minder olie op en grit moet weer worden opgeveegd. Daarnaast zorgen deze wegwerpoplossingen voor heel veel afval, wat een hoge belasting voor het milieu inhoudt en moeten deze materialen afgevoerd worden, waardoor het ook een extra kostenpost is.

Poetsdoeken

Wanneer er gewerkt wordt met poetsdoeken die herbruikt kunnen worden, wordt er bespaard op overtollig papier en afval, wat dus beter is voor het milieu. De herbruikbare poetsdoek is er voor elk type vervuiling. Deze poetsdoeken wordt uitsluiten met de poetsdoeken van hetzelfde type gereinigd. Zo blijft ook de kwaliteit en het absorberende vermogen gewaarborgd.

Absorptiemat

Een aborptiemat, die veel tijd met schoonmaken kan besparen, heeft een hoog absorptievermogen van olie en koelvloeistoffen en kan na reiniging opnieuw worden ingezet. Het gebruik van matten en moppen bespaart de gebruiker gemiddeld 27% op schoonmaaktijd en gemiddeld 22% in schoonmaakkosten in vergelijking met bedrijven die matten kopen in de winkel en deze niet professioneel laten onderhouden.

Valpreventie

Wellicht interessant: hoe kan valgevaar voorkomen worden?

Lees meer

Bescherming

Wellicht interessant: hoe kan u medewerker het beste beschermd worden?

Lees meerĀ 

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag!